Πλήρες πρόγραμμα ERP για επιχειρήσεις

Βελτιστοποιήστε ολόκληρη τη λειτουργία της επιχείρησής σας, αξιοποιώντας το πιο ευέλικτο και ισχυρό σύστημα λογισμικού που δημιουργήθηκε ποτέ.
Ενσωματώνοντας πλήθος εργαλείων και λειτουργικών χαρακτηριστικών, το Capital B.O.S προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα σε κάθε σύγχρονη μικρομεσαία επιχείρηση, επιτρέποντάς σας να αφοσιωθείτε στο business σας και όχι στη διαχείριση ή τη συντήρηση του software.

Κλείστε Ραντεβού

Ξεχάστε τα προβλήματα και τους περιορισμούς

Έχετε κουραστεί να κλείνετε και να ανοίγετε το ένα παράθυρο μετά το άλλο, για να μεταφέρετε δεδομένα και να ολοκληρώσετε μία εργασία; Σας φαίνεται αδιανόητο να υπάρχει παντού multitasking λειτουργία, εκτός από το ERP σας; Χρειάζεστε μήπως μέρες ολόκληρες και βοήθεια από το IT για να δημιουργήσετε ένα φίλτρο σε κάποιο ευρετήριο;

Μην ανησυχείτε άλλο πια. Όλα αυτά, είναι πλέον παρελθόν. Λίγα μόνο λεπτά πλοήγησης, είναι αρκετά για να αντιληφθείτε τις ισχυρές δυνατότητες και τα μοναδικά πλεονεκτήματα του Capital B.O.S

Εργαστείτε πιο έξυπνα και αποδοτικά από ποτέ!

Το Capital B.O.S ενσωματώνει τεχνολογίες και πρακτικές που “θυμίζουν” τον κόaσμο του gaming, απογειώνοντας κυριολεκτικά τον τρόπο που εργάζεστε τόσο εσείς, όσο και οι άνθρωποι της επιχείρησής σας. Με πρωτοποριακό UI, ισχυρές λειτουργικές ενότητες και απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης, το Capital B.O.S απλοποιεί και αυτοματοποιεί όλες τις εργασίες εμπορικής διαχείρισης της σύγχρονης μικρομεσαίας επιχείρησης.

Με την υπεροχή της τεχνολογίας B.O.S